Eurocontainere 1100 litri Second Hand, eurocontainere second hand, eurocontainere plastic, eurocontainere preturi. Eurocontainere 1100 litri Second Hand la cel mai bun pret.

11

Eurocontainere 1100 litri, utilizate in scopul reciclarii ambalajelor in Germania si Olanda.

Containerele sunt in stare foarte buna fiind fabricate din material plastic de calitate (HD-PE), rezistente atat la contactul cu agenti chimici sau biologici, raze UV cat si la socuri fizice inerente in utilizare. Sunt prevazute cu 4 roti metalice cu ax rotativ  din care doua cu frana;  diametrul rotilor este de 200 mm cu bandou de cauciuc. Unele containere au si pedala pentru deschidere cu piciorul.

Containerele respecta normele EN 840-2 si cu EN 840-3 – pot fi incarcate de orice camion de gunoi.  Containerele sunt colorate – albastre, galbene, verzi si negre – respectand astfel legislatia in vigoare referitoare la colectarea separata a deseurilor de ambalaje si sunt dotate cu capace cu orificii speciale pentru colectarea selectiva a hartiei si cartonului, plasticului, sticlei si resturilor menajere. La cerere le putem schimba capacele cu unele normale, fara orificii.

Dimensiuni eurocontainer: 1200 x 1115 x 1470 mm. Greutate container: 60 kg. Capacitate incarcare: 520 kg.

Culori disponibile in stoc: verde, galben , albastru si negru.

Capac cu deschidere pe semi-rotund sau plat rabatabil. Dispune de manere laterale fixe pentru manipulare usoara.

Capacitate container: 1,1 m3.

Pentru oferte de pret si detalii eurocontainere, va rugam sa ne contacati.

22